Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

από ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 


ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ......



«Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ»

Η ανοχή απέναντι στην μηδενιστική παράνοια εξαντλείται, μέρα με την μέρα, σε σημείο που η όποια περαιτέρω σιωπή, θα σημάνει την απόλυτη συνενοχή μας. Ορισμένοι ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πλέον αυτό.

Βολεμένα παιδάκια που στο όνομα της αναρχίας κάνουν ότι γουστάρουν, παίζουν το παιχνιδάκι των χρήσιμων ηλίθιων του κράτους, που τους δίνει άπλετο χώρο, σπιλώνοντας κάθε πτυχή αγώνα, με κινήσεις άνευ περιεχομένου και αποτελέσματος. Η κυριαρχία δεν τρίβει τα χέρια της απλά, με τα καλομαθημένα παρτάκια ,αλλά έχει βρει τον τρόπο για την πλήρη αποπολιτικοποίηση και απαξίωση του αναρχικού χώρου.

Χαύνοι του μιντιακού θεάματος, που στριμώχτηκαν από την φάπα της μαμάς και συμπορεύονται με την λούμπεν πλέμπα του μικροαστισμού και της χουλιγκανοκαρικατούρας, δεν είναι και δεν θα γίνουν τίποτα άλλο, εκτός από την απαραίτητη εικόνα του μιντιακού κατεστημένου, που τόσο πολύ ερωτοτροπούν με αυτή. Χωρίς την ιδιότητα αυτή ,του μαϊντανού δηλαδή ,δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης, δεν θα ασχολούνταν κανένας μαζί τους.

Οι θρασύδειλοι, ιδεολογικοί νταβατζήδες, εμφανίζονται πίσω από ένα άσυλο παραχώρησης, που το απονοηματοδοτούν και κουρελιάζουν μια κινηματική νίκη , λερώνοντας με την παρουσία τους και μόνο, την ιστορικότητα βίαιων λαϊκών αγώνων. Ενδιαφέρον έχει και το χριστιανικό απωθημένο τους, με τον ρόλο που έχουν αναλάβει, του νονού, αφού όποιος διαφωνεί μαζί τους, βαφτίζεται «αριστερός», ενώ τόνοι λάσπης, προσβολών και χαρακτηρισμών, ρίχνονται απο το στόμα των «αληθινών». Όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην εμμονική λογική «καγκουριάς», κρίνονται ως ρεφορμιστές Συριζαίοι, από τους εξεγερμένους του σαββατοκύριακου με ημερομηνία λήξης.

Οι ανιστόρητοι, απολιτικ στην ουσία, νεομηδενιστές, με το φαντασιακό σύμβολο, της "μιας τρύπας στο νερό", που πολιτικά ξεράστηκαν από τους κόλπους του αναρχισμού, γράφουν το νέο μυθιστόρημα με ήρωες τους εαυτούς τους, με καμένα τρόλεϊ, σπασμένα φανάρια, τηλεκάρτες και φάρσες ,οχετούς αντικοινωνισμού και κουραδίστικους τραμπουκισμούς. Ξέρουμε ότι η ανθρωπινή βλακεία είναι ανίκητη, αυτό δεν συμβαίνει το ίδιο με τους νεοκαουμπόηδες των Εξαρχείων.


Κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει για πάρτη του την ορθότητα και την ευρύτητα των χαρακτηριστικών του ελευθεριακού χώρου, πέραν των όσων αγωνίζονται βίαια ή μη, για την κοινωνική απελευθέρωση, στον τόπο αυτό, στον κόσμο όλο . Το ποιος ,το που και το πως, δεν θα το κρίνει ο πεζοδρομιακός σταρχιδισμος ,ούτε το παρείστικο μοναστήρι. Αυτός μπορεί να αποφασίσει για την παρέα του ή για την στυλιστική άποψη που έχει, για το κούρεμα και το ντύσιμο του . Ο εναλλακτισμός, ο πολιτικός και ηθικός ξεπεσμός που δρομολογείται ως μια δήθεν νέα «υποκουλτούρα», έχει και πάτο που τον έχει πιάσει, και τέλος. Και το party σε λίγο τελειώνει…..

Αναρχικό έντυπο ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
ΑΘΗΝΑ
21/12/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου